VÅR RESA HAR NU BÖRJAT FÖR ATT SKAPA EN SKÖNARE VARDAG FÖR OSS ALLA!

 

Vi har nu påbörjat vår omfattande ombyggnation och modernisering av Gallerian här i Eskilstuna. Visionen är att nya Gallerian ska bli det självklara valet vid handel av dagligvaror, matupplevelser och hälsa i centrala Eskilstuna.

 

Ombyggnationen kommer ske etappvis. Ambitionen är att skapa en attraktiv, modern och levande shoppingmiljö med en tydlig profil. Gallerian ska komplettera Eskilstuna innerstads shoppingutbud och öka stadskärnans attraktivitet.

 

Gallerian ska bli en trivsam mötesplats för Eskilstunaborna. Här ska alla på ett lättillgängligt sätt kunna utföra sina vardagsärenden men även mötas för en fika eller äta något gott.

 

– Vi vill erbjuda en blandning av det nödvändiga och det glädjefyllda, det nyttiga och det lyxiga. Vi kallar det ”en skönare vardag”, ett koncept som bygger på att lösa vardagens återkommande utmaningar i en lättillgänglig och trivsam miljö, säger Lennart Berg, projektchef på Mälarstaden AM AB.

 

Systembolaget flyttade under maj månad in till ett nytt läge, från gågatan in i galleriagången. Hemköp uppdaterar sin butik och ändrar delvis sitt läge i gallerian. Uthyrningen av vakanta lokaler pågår för fullt och ett nytt kommersiellt koncept har utarbetats.

 

Under andra kvartalet 2019 kommer en ny Vårdcentral flytta in i Gallerian. ”Vi är mycket glada att kunna erbjuda nya ytor till Vårdcentralen och det ligger helt i vår linje med den nya hyresgästmixen, att kunna erbjuda bra service till Eskilstunaborna, säger Pontus Rode, VD Mälarstaden AM AB.

 

Butikerna kommer att öppna efterhand med en planerad gemensam invigning.

 

VÅRA BUTIKER & RESTAURANGER

Se alla öppettider här