VÅR RESA HAR NU BÖRJAT FÖR ATT SKAPA EN SKÖNARE VARDAG FÖR OSS ALLA!

Vi vill utveckla Gallerian i takt med den förändringsresa som dagens centrumhandel står inför. Visionen är att nya Gallerian ska bli det självklara valet vid handel av dagligvaror, matupplevelser och hälsa i centrala Eskilstuna.

Ombyggnationen kommer ske etappvis. Ambitionen är att skapa en attraktiv, modern och levande shoppingmiljö med en tydlig profil. Gallerian ska komplettera Eskilstuna innerstads shoppingutbud och öka stadskärnans attraktivitet.

Gallerian ska bli en trivsam mötesplats för Eskilstunaborna. Här ska alla på ett lättillgängligt sätt kunna utföra sina vardagsärenden men även mötas för en fika eller äta något gott.

– Vi vill erbjuda en blandning av det nödvändiga och det glädjefyllda, det nyttiga och det hållbara. Vi kallar det ”en skönare vardag”, ett koncept som bygger på att lösa vardagens återkommande utmaningar i en lättillgänglig och trivsam miljö, säger Lennart Berg, projektchef på Mälarstaden AM AB.

 

 

Nu är vår första informationsfilm om Nya Saluhallen i Eskilstuna klar. En hållbar satsning med mycket fokus på sharing och återbruk.
Hör gärna av dig om du har idéer eller tankar runt framtidens hållbara handel och service koncept.
Välkommen till Nya Saluhallen i Eskilstuna

 

VÅRA BUTIKER & RESTAURANGER

Se alla öppettider här