Hemköp

Hemköp är en dagligvarukedja inom Axfoodkoncernen. Butikerna återfinns i centrala lägen i stadskärnor och bostadsområden över hela landet. Hemköp ska erbjuda sina kunder ett brett och prisvärt sortiment, inspirera till matglädje och ge en hög servicenivå för att möta och infira kundernas förväntningar.

Hemköps erbjudanden

Hemköp vill förenkla för kunderna att hitta bra måltider både till frukost, lunch och middag. Sortimentet utgår från hela vardagens basvaror med fokus på bra färskvaror, ett brett utbud av färdigmat till det lilla extra i delikatessdisken, alltid till konkurrenskraftiga priser.
www.hemkop.se

Hemköp Gallerian, City

Din personliga butik i City! Vi hjälper dig att handla sunt och må bra. Vi har ett brett sortiment som passar både till vardags och till fest. Fråga oss gärna om tips och råd.

Öppettider

Mån-Fre
07.00-22.00

Lör-Sön
08.00-22.00

Kontakta oss

Rademachergatan 5-7
632 20 Eskilstuna

016-13 10 40
info.eskilstuna@hemkop.se
hemkop.se

VÅRA BUTIKER & RESTAURANGER

Se alla öppettider här

FÖLJ VÅR FÖRÄNDRINGS­RESA

Nu bygger vi om Gallerian till ett modernt och trivsamt kvarter med liv och rörelse. Vi är väl medvetna om att det kommer vara rörigt ett tag för våra kunder, men vi hoppas att ni kommer tycka det är värt det. Vi har som mål att hela tiden informera er om vad som händer, varför det händer och hur bra det kommer bli när det är klart.