Systembolaget

Systembolaget har ett av världens bredaste sortiment av alkoholhaltiga drycker med cirka 2 500 artiklar i det fasta sortimentet och drygt 11 000 artiklar i beställningssortimentet. Utöver det har vi ett 30-tal alkoholfria drycker som passar till mat eller som sällskapsdryck.

I butiken i Gallerian Eskilstuna har vi 1 400 artiklar på hyllan. Saknar du något hjälper vi dig att hitta en annan vara i vår butik, eller så beställer vi det du önskar utan kostnad.

Systembolagets viktiga uppdrag

Systembolagets verksamhet utgår från ett tydligt definierat samhällsansvar. Vårt uppdrag är att bidra till att förbättra folkhälsan genom att begränsa alkoholens skadeverkningar. Vår vision är ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsa så att ingen tar skada.

Mötet med oss

Våra kunder ska alltid känna sig välkomna, kunna lära sig något och kunna lita på att vi säljer med ansvar, inte bara i butiken utan överallt där man möter Systembolaget. De råd vi ger är opartiska och av hög kvalitet och vi bidrar även med kunskap om dryck och hälsa.

Sök dryck
Mat & Dryck
Tjänster
Dryckeskunskap
Alkohol & hälsa

Mer information på Systembolagets hemsida samt följ oss på facebook & twitter

Välkommen till oss!

Öppettider

Mån-Ons
10.00-18.00

Tors – Fre
10.00-19.00

Lör
10.00-15.00

Kontakta oss

Kungsgatan 12
632 20 Eskilstuna

016-13 42 48
kundtjanst@systembolaget.se
systembolaget.se
facebook.com/systembolaget
twitter.com/systembolaget
youtube.com/systembolaget

VÅRA BUTIKER & RESTAURANGER

Se alla öppettider här

FÖLJ VÅR FÖRÄNDRINGS­RESA

Nu bygger vi om Gallerian till ett modernt och trivsamt kvarter med liv och rörelse. Vi är väl medvetna om att det kommer vara rörigt ett tag för våra kunder, men vi hoppas att ni kommer tycka det är värt det. Vi har som mål att hela tiden informera er om vad som händer, varför det händer och hur bra det kommer bli när det är klart.