Pantbanken Sverige

Pantbanken Sverige är en av landets äldsta pantbanker och bildades 1866 under namnet AB för Varubelåning!

I dag är Pantbanken Sverige ett av landets ledande och mest expansiva pantbanksföretag. Vår affärsidé är att belåna värdesaker och att göra det bättre än någon annan.

Våra värderingsmän har en bred erfarenhet av att värdesätta föremål av alla slag. Vi arbetar med allt från exklusiva juvelsmycken och vintagegitarrer till den senaste hemelektroniken och antikviteter. Vi ger dig råd och hjälp, så att ditt besök hos oss blir så enkelt som möjligt.

Allt fler hittar till oss och vi vill framtona oss som en “billigare pantbank” – banken som vänder sig till alla med låga avgifter och räntor för att ge dig en prisvärd tjänst.

Eskilstuna – En billigare pantbank!

Vi har de lägsta räntorna och avgifterna i stan. Hos oss kan du låna på guld, silver, klockor, musikinstrument, elektronik m.m. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller vill ha fri värdering av ditt föremål.

Välkommen till oss!

Öppettider

Mån-Fre
10.00-17.00

Lör-Sön
Stängt

Kontakta oss

Kungsgatan 6-8
633 20 Eskilstuna

016-400 99 08
eskilstuna@pantbanken.se
pantbanken.se

VÅRA BUTIKER & RESTAURANGER

Se alla öppettider här

FÖLJ VÅR FÖRÄNDRINGS­RESA

Nu bygger vi om Gallerian till ett modernt och trivsamt kvarter med liv och rörelse. Vi är väl medvetna om att det kommer vara rörigt ett tag för våra kunder, men vi hoppas att ni kommer tycka det är värt det. Vi har som mål att hela tiden informera er om vad som händer, varför det händer och hur bra det kommer bli när det är klart.