Söderbönans kaffe & te

Söderbönans kaffe & te erbjuder te i lösvikt och kaffebönor från flera världsdelar!

”Här satsar vi för fullt på att ha te och kaffe som passar alla kunder”

Det finns de älskade gotländska téerna från Kränku, till exempel Munkte, Kalkstensdrömmar och Guteblandningen som så många tycker om, och även andra téer från Kränkus sortiment.

Vi har även Brunkullans ekologiska téer i svart, grön och rooibos med smak av grenadin!

För övrigt har vi här på Söderbönan ungefär 180 burkar fyllda med gott te att lukta på och smaka!

En av våra huvudleverantörer är Johan & Nyström och från deras rosteri får vi kaffebönor som mals i butiken efter kundens önskemål. De förser oss även med många av våra populäraste tesorter, till exempel den gröna Miss Saigon med häftiga morotsbitar och den svarta Florida Orange med smak av apelsin och choklad.

Något vi här på Söderbönan har satsat mycket på är lokala leverantörer, till exempel har vi olika handgjorda godsaker från Prima Pralin som finns i Strängnäs. Det finns både praliner och chokladkakor att smaska i sig!

Vi har även koppar och ljusstakar som är handgjorda och kommer från Torshälla, företaget heter Keramikstudion och där tillverkas allt med kärlek. Kom och titta, känn på kopparna som är otroligt lätta och perfekta för ditt te!

Passa på att njuta med en god kopp kaffe eller te på vår uteservering!

Välkommen till Söderbönans Kaffe & Te!

Öppettider

Mån-Fre
10.00-18.00

Lör
10.00-14.00

Sön
Stängt

Kontakta oss

Kungsgatan 6-8
633 20 Eskilstuna

073-640 61 98
elinapousar@hotmail.com
facebook.com/soderbonan

VÅRA BUTIKER & RESTAURANGER

Se alla öppettider här

FÖLJ VÅR FÖRÄNDRINGS­RESA

Nu bygger vi om Gallerian till ett modernt och trivsamt kvarter med liv och rörelse. Vi är väl medvetna om att det kommer vara rörigt ett tag för våra kunder, men vi hoppas att ni kommer tycka det är värt det. Vi har som mål att hela tiden informera er om vad som händer, varför det händer och hur bra det kommer bli när det är klart.