Coffeehouse By George

Coffeehouse by George startade 1997 när vi öppnade vårt första café i Galleria Passagen i Stockholm.
Idag finns det 29 Coffehouse by Georges spridda över hela Sverige. Vårt café i Eskilstuna öppnades
den 17 september 2012.

KVALITET

Kaffe är inte vilken sorts dryck som helst, det kräver uppmärksamhet, omsorg och framförallt kvalité. På Coffeehouse by George använder vi alltid det bästa kaffet, det har vi tagit fram själva enbart till vår kedja.

SMAK

Det är inte bara kaffet som gör Coffehouse by George till en av Sveriges populäraste cafékedjor. Vi har dessutom anlitat en dietist för att utveckla vår meny. Dels för att maten ska vara nyttig och hälsosam men framför allt för att vi ska kunna erbjuda en unik och smakfull upplevelse.

KÄNSLA

Omgivningen är viktig. Det är lättare att njuta av en kopp kaffe eller en bit mat om du trivs och har det bra. Därför ärr inredningen i våra Coffeeshops speciellt designade av Simon Davis, London WB.

PERSONLIGHET

Människan är alltid viktigare än produkten. Hos Coffeehouse by George möts du alltid av engagerad och hjälpsam personal. Hos oss ska varje kund vara nöjd.

Välkommen till oss i gallerian vid Fristadstorget!

Önskar Chadi & Luay med medarbetare

Öppettider

Mån-fre
 10.00-19.00

Lör
10.00-16.00

Sön
12.00-16.00

Kontakta oss

Gallerian
Fristadstorget 3
632 20 Eskilstuna

016-13 56 00
eskilstuna@bygeorge.se
bygeorge.se

VÅRA BUTIKER & RESTAURANGER

Se alla öppettider här

FÖLJ VÅR FÖRÄNDRINGS­RESA

Nu bygger vi om Gallerian till ett modernt och trivsamt kvarter med liv och rörelse. Vi är väl medvetna om att det kommer vara rörigt ett tag för våra kunder, men vi hoppas att ni kommer tycka det är värt det. Vi har som mål att hela tiden informera er om vad som händer, varför det händer och hur bra det kommer bli när det är klart.